dijous, 6 d’octubre del 2016

CONCURS PER AL DISSENY D'UN LOGOTIP/MASCOTA PER A L'IMATGE DEL PROJECTE ERASMUS + "DECONSTRUCTING EDUCATION: CREATIVE AND INCLUSIVE SCHOOLS IN GASTRONOMIC CITIES"

Com ja sabeu els alumnes de les quatre escoles participants en el projecte ERASMUS  han estat convocats a participar en el Concurs per al disseny d'un logotip/mascota. L'objectiu d'aquest concurs és l'elaboració d'un logotip que oferisca una imatge representativa del projecte, que reflectisca la idea fonamental del mateix, representant a les quatre ciutats participants. Aquest podrà ser aprofitat com a mascota representativa del projecte. 
El logotip guanyador del concurs serà la imatge en tota la difusió d'informació sobre el projecte ERASMUS, a través de la seva pàgina web i altres documents i materials. 
Els alumnes de la nostra escola han deixar fluir la seua creativitat i imaginació a l'hora d'elaborar els seus productes.



 per a PC


El dia 7 d'octubre s'iniciarà una votació on-line que durarà una setmana. Aquells dos treballs que més vots obtinguen, passaran a la següent fase. 
El dia 19 d'octubre, en la primera reunió transnacional, es seleccionarà, d'entre les 2 propostes de cada país, el treball guanyador. Aquest es farà públic el dia 21 d'octubre, en la festa de presentació del projecte. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada