dijous, 6 d’octubre de 2016

CADA VEGADA ESTEM MÉS A PROP! ¡CADA VEZ ESTAMOS MÁS CERCA!


Des d’ahir, una nova senyal decora les instal·lacions de primària. En ella, i fruit d’una investigació per part dels alumnes, se’ns indica la distància que hi ha entre les quatres ciutats gastronòmiques participants en el projecte #tastingschools.
Els alumnes de 3r ja han començat a treballar les matemàtiques amb ella. “Quants km recorrerem si anem a Parma i tornem? Quants km separen les ciutats de Bergen i Östersund?... “ Són moltes les activitats que anirem realitzant de manera transversal al llarg del curs.
Ja sabem els km que ens separen. Però de segur que són moltes les característiques que ens uneixen. No tardarem massa en anar detallant-les. Seguim treballant! Pas a pas!
Desde ayer, una nueva señal decora las instalaciones de primaria. En ella, y fruto de una investigación por parte de los alumnos, se nos indica la distancia que hay entre las cuatro ciudades gastronómicas participantes en el proyecto #tastingschools.
Los alumnos de 3º ya han empezado a trabajar las matemáticas con ella. "¿Cuántos km recorreremos si vamos a Parma y volvemos? ¿Cuántos km separan las ciudades de Bergen y Östersund?..." Son muchas las actividades que iremos realizando de forma transversal a lo largo del curso.
Ya sabemos los km que nos separan. Pero seguro que son muchas las características que nos unen. No tardaremos demasiado en ir detallándolas. ¡Seguimos trabajando!¡Paso a paso!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada