dijous, 27 d’abril del 2017

Mobilitat formativa de mestres a Bergen: dia 1

Dimecres, 26 d'abril, va començar a Bergen (Noruega) la primera mobilitat formativa per a mestres. Tres mestres del col·legi, Tere, Belén i Susana estem participant d'aquesta activitat junt a altres mestres de l'Institut Giacomo Ferrari de Parma, la Lugnviksskolan d'Östersund i la Kaland Skole de Bergen, que actua com a amfitriona.

Un experiència metodològica molt interessant.

En primer lloc, vam poder gaudir de l'explicació del projecte d'ensenyament de les matemàtiques a l'escola Kaland Skole. 




A continuació vam poder visitar l'escola, on els alumnes ens esperaven espectants, i ens van mostrar una ben afectuosa acollida.


Vam arribar just a l'hora del pati i vam poder vorer com gaudixen d'eixos moments als diferents espais, i com comparteixen tasques i jocs.






Després els alumnes de tercer i cinquè ens van delectar amb dos concerts ben bonics i d'estils musicals molt diferents.




Després de la pausa per dinar, vam poder veure, in situ, com duen a terme una classe de matemàtiques al pati. Estaven treballant fraccions i a l'hora practiquen activitat física.

Per la vesprada, vam poder gaudir d'una xicoteta visita guiada per la ciutat. I per arredonir el dia, un sopar amb tots els membres de la comunitat educativa de la Kaland Skole i les mestres d'Itàlia, Suècia i nosaltres.

Tota una experiència per compartir amb els nostres companys en arribar a Dénia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada