diumenge, 30 d’abril del 2017

Mobilitat formativa de mestres a Bergen: darrera jornada

La darrera jornada de la mobilitat formativa a Bergen ha estat molt diferent de la resta de jornades. El divendres 28 d'abril, vam poger gaudir d'un dia especial dins la rutina de la Kaland Skole.

Vam començar la jornada amb un concert de rap, a mans d'un grup popular entre els alumnes, que va estar el punt de partida de la jornada.



Després, vam gaudir d'una interessant explicació, a càrrec d'una empresa dedicada a la neteja de la mar, Clean Shores, sobre la quantitat de fem, especialment plàstics i micro fibres que arriben als oceans diàriament. I la importància d'arreplegar tot el fem que trobem a les platges.








I vam poder veure al microscopi els residus de l'aigua del Kalandsvatnet, i mesurar el ph de l'aigua.






En acabar, vam poder veure i tastar diferents peixos procedents tant del Mar del Nord com del llac que envolta l'escola, el Kalandsvatnet.













Un dels mestres del Kaland Skole, el Xef Cristian "San" va realitzar un show cooking  de sushi de salmó.










Els alumnes de sisé han delectat a la resta de l'escola amb una sopa de peix, feta per ells mateixs, amb peixos pescats per ells i verdures. Rica, rica!!







Tota una experiència culinària, #TastingSchools !!!

Ens tornem cap a casa amb la maleta plena d'experiències per compartir amb companys i alumnes, molts amics i molts bons records.



Gràcies a tots els membres del Pou per fer-ho possible!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada