divendres, 28 d’abril del 2017

Mobilitat formativa de mestres a Bergen: dia 2

La segona jornada de la mobilitat de Bergen ha estat molt intensa. Al llarg de tot el dijous 27, vam anar visitant les diferents classes per veure com treballen. 

Em primer lloc vam visitar als alumnes de 1r, tenen 5 ó 6 anys, estaven a la muntanya dividits en grups. Un xicotet grup treballant mesures i la resta, jocs lliures.





En segon lloc, vam anar a veure als xiquets de 3r, estaven jugant amb un dau gegant i havien de buscar targetes amb el número de la tirada, resoldre diverses qüestions de matemàtiques, ciències...





Per acabar, vam anar a veure els alumnes de 6é, que estaven al gimnàs treballant les fraccions, mitjançant un joc per equips cooperatiu.




Una gran experiència! No sols aprenen matemàtiques sinó a treballar de manera cooperativa, respectant tant als companys com l'entorn tan especial on desenvolupen l'activitat.

Per acabar el dia, hem pogut gaudir d'un gran moment d'intercanvi d'experiències educatives amb tots els membres del Kaland Skole i les representants d'Itàlia i Suècia. Un moment realment enriquidor que ens ha proporcionat a tots l'oportunitat de fer totes aquelles preguntes que hem trobat necessàries per comparar i/o entendre les diferents metodologíes i trobar tant les similituts com les diferències.



Ha estat una gran experiència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada