divendres, 27 d’abril del 2018

Bergen: 4a transnacional: 27 d'abril

Tercer i darrer dia d'aquesta reunió transnacional de coordinació a Bergen. 

Durant el matí, hem dedicat el temps a revisar els aspectes més administratius relacionats amb la gestió del projecte Erasmus+ #TastingSchools. 

Cal recordar que aquest és un projecte cosubvencionat per la Unió Europea i, per tant, els mecanismes de control de les despeses són molt rigorosos. Hem treballat, doncs, amb l'eina informàtica de control i declaració del pressupost, la Mobility Tool+ i amb la de certificació de mobilitats formatives, l'Europass. 



En l'apartat de difusió, hem revisat el funcionament de la web comuna del projecte: www.tastingschools.eu, acordant augmentar les entrades relacionades amb les activitats que cada escola realitze relacionades amb el projecte.

En l'apartat d'intercanvi de bones pràctiques, hem compartir el funcionament del Programa de Tutoria entre Iguals, dut a terme a la nostra escola. La Kaland Skole de Bergen ens ha explicat, per la seua part, com s'organitzen els patis pels propis alumnes. Una experiència que pot ser perfectament exportable a la nostra escola. 



Per acabar les sessions de treball, hem comentat el programa provisional de la mobilitat d'estudiants a Dénia, que de segur que serà ben intensa i completa.

En resum: han estat tres dies ben intensos, on hem treballat cooperativament per aconseguir objectius comuns. Tots i totes reconeixem la gran experiència que suposa viure alguna de les mobilitats formatives d'estudiants, ja que serà una experiència que no oblidaran en tota la seua vida i que els ofereix tota una oportunitat integral d'aprenentatge. 

Com diu el lema d'Erasmus+: Enriquint vides, obrint ments. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada