dimecres, 25 d’abril del 2018

Bergen: 4a reunió transnacional de coordinació del projecte

La quarta reunió transnacional de coordinació del nostre projecte #TastingSchools té lloc a Bergen, del dimecres 25 al divendres 27 d'abril de 2018. 


Del nostre col·legi, hem viatjat a aquesta bonica ciutat noruega el mestre d'anglés, Joan Ribes, i el mestre d'Informàtica i director, Sergi Mallol. 

L'objectiu principal d'aquesta mobilitat és la coordinació de les activitats comunes que estem realitzant a les quatre escoles, així com preparar el llibret final que resumirà tot el projecte i que podrà ser utilitzat per altres escoles en diferents països de la xarxa UNESCO de Ciutats Creatives de la Gastronomia.




L'estructura d'aquests encontres segueix un esquema clar: reunions de treball durant el matí i la primera part de la vesprada. Després d'un descans, s'aprofita la vesprada-nit per conèixer llocs significatius de la ciutat i aproximar-se a la cultura de l'escola i el país amfitrió.

Ja a la feina, el primer dia de programa oficial, ens hem centrat en l'avaluació de les últimes mobilitats realitzades: 
- El curs formatiu de mestres a Parma, sobre comprensió lectora i escriptura creativa. 
- El viatge formatiu d'alumnes a Östersund, amb un complet programa d'activitats d'interior i exterior. 

Totes dues van ser valorades molt positivament per les quatre escoles participants, i se'n va prendre bona nota dels aspectes a millorar per tal de preparar la darrera mobilitat d'estudiants a Dénia, del 4 al 8 de juny de 2018.




 
En aquest primer dia, també es va realitzar el seguiment i l'avaluació de les activitats comunes realitzades: el conte col·lectiu entre les quatre escoles, els jocs tradicionals i els microconsells saludables. 

Entre les dues primeres sessions de treball, vam tindre temps de veure les característiques de l'escola. Un col·legi en contacte amb la natura, enclavat al costat del llac Kaland, en un recinte plenament obert, sense valles, i on destaca l'autonomia de l'alumnat en molts aspectes, com ara el treball en equip i l'organització dels patis. 
 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada