dijous, 11 de maig del 2017

Diari de viatge: Parma (Itàlia), dimecres, 10 de maig

Dimecres, 10 de maig, els nostres viatgers a Parma continuen amb una agenda molt intensa.

En primer lloc, han visitat el Palazzo de la Pilotta. El Palazzo della Pilotta és un complex d'edificis situats entre Piazzale della Pastura i el Lungoparma, en el centre històric de Parma. El seu nom deriva del joc de pilota a què jugaven els soldats espanyols destacats en Parma.



Després han anat a visitar el Teatre Regio. Aquest Teatre ('Teatre Reial') de Parma és un teatre d'òpera del segle XIX, inicialment denominat Nuovo Teatre Ducale. És el més prestigiós dels dotze teatres de la ciutat i un dels més cèlebres teatres lírics d'Itàlia, simbolitzant la passió dels parmesans per la música.


L'última visita ha estat l'Ajuntament, on s'ha realitzat l'acte protocolari de rebuda per part de les autoritats de la Comune di Parma. Tots els participants han estat rebuts per la Sra. Paci Nicoletta Lia Rosa, vice-síndica de la Junta Comunal de Parma.





En acabar, han anat a dinar a l'escola. Després de dinar, els han dividit en dos grups i cada grup ha assistit a una activitat. Un grup ha gaudit d'un show musical i l'altre ha fet un experiment de ciència a les escoles de primària i secundària. 



Per acabar la jornada escolar han jugat a jocs típics de Bergen i Dénia.

A les 17h s'han reunit amb les famílies i encara els esperava una vesprada plena d'activitats amb tots ells.

Moltes vivències per compartir amb tots nosaltres a la seua tornada.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada