dimarts, 9 de maig del 2017

Diari de viatge. Parma (Itàlia): dimarts, 9 de maig

Dimarts, 9 de maig, la nostra delegació a Parma ha pogut gaudir hui d'un dia molt intens. 

En primer lloc, han anat a visitar el Food Valley, una impressionant vall que destaca per la seua producció gastronòmica amb productes com el formatge pamiggiano o el pernil prosciutto. A la localitat de Langhirano, van poder visitar El Museu del Prosciutto (pernil), on a més de visitar-lo han realitzat un taller-laboratori d'experiments amb sal.





Després, han anat a visitar el bonic Castell de Torrechiara. Una espectacular construcció medieval, del segle XV, on han rebut les explicacions d'una guia turística.














Després de dinar, i aprofitant el bonic entorn natural del castell, han fet un joc d'orientació en una zona verda molt bonica. Han gaudit molt del joc.


Per acabar la jornada, s'han reunit amb les famílies, i encara els esperava temps d'activitats amb ells.

Dies plens d'activitats, visites, emocions i experiències...... Ara a descansar i demà més!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada