dimarts, 14 de març de 2017

Converses per Skype

Aquests dies els nostres alumnes han començat ha comunicar-se amb alumnes d'altres escoles dins del nostre Projecte Erasmus+ mitjançant l'aplicació Skype.
Ha estat tota una experiència molt enriquidora, els alumnes han pogut vorer cóm són les aules dels altres països, quina cara tenen eixos xiquets dels que tant els hem parlat, i han pogut ficar en pràctica el seu nivell de coneixement de l'anglès, ja que aquesta ha estat la llengua vehicular.

Els alumnes de 3r A van poder parlar amb la Unitat Hospitalària de l'escola de Parma.Per la seua part, els alumnes de 2n B també van realitzar una sessió amb alumnes de la seua edat de l'escola de Parma.


Aquí teniu una xicoteta mostra de les converses entre el xiquets.
Ens ha paregut una experiència molt divertida, continuarem amb les converses, i esperem poder parlar amb alumnes d'altres països també.

Per la seua part, els alumnes de 5 anys van poder gaudir d'una conversa, que ells pensaven que no seria possible, amb alumnes de 5 anys també de l'escola de Parma. Ací teniu part de la conversa:
Els nostres alumnes els saluden amb una salutació típica italiana: "Bongiorno"

Després els alumnes de Parma es van presentar un per un i ens van dir allò que més els agradava a cadascú, i ens van ballar una cançó:
Nosaltres els hem cantat una cançó en anglès que ens ha ensenyat el Teacher Joan.


I finalment ens hem acomiadat fins la propera ocasió. 

Volem repetir-ho. 
En ha paregut meravellós!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada