dimecres, 15 de març del 2017

2n reunió transnacional, Östersund

Hui ha començat a Östersund la segona reunió transnacional. A aquesta reunió han acudit dos representants de cada una de les quatre escoles que formen part d'aquest projecte Erasmus+,  #tastingschools.
Les representants de la nostra escola Blanca i Mònica van volar ahir cap allí molt il·lusionades amb l'oportunitat que se'ls presenta, i amb moltes ganes de treballar, de compartir amb els mestres de les altres escoles tot allò que estem treballant o hem treballat al Pou. I compartir amb tots nosaltres tot allò que els mostren els representants de les altres escoles.
També, hauran de programar les visites dels alumnes als altres països, i molts altres temes que ja ens contaran.
Esperem que la reunió siga ben profitosa. I que tots gaudisquen de l'experiència.







I desde Östersund les nostres companyes ens envien la seua visió,

Hui 14 de març hem arribat a Östersund on podem gaudir d'un paisatge quasi nadalenc. Neu (per practicar el cros-country skiing), paisatges de muntanya amb casetes típiques de fusta, llacs i boscos.
Comencem ací la jornada d'intercanvi d'experiències dintre del projecte Tasting Schools, junt amb la resta de mestres de Parma, Bergen i Östersund. Visitarem les classes i als alumnes del col·legi d'Östersund: Lugnvisksskolan, on podrem gaudir d'altre sistema educatiu.
Experiència que ens encantaria compartir amb vosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada