dilluns, 5 de desembre del 2016

#Creativitat#TastingSchools Per una educació que no s'oblide del cor

La creativitat és un dels aspectes més importants en el desenvolupament dels nostres alumnes, i és una part fonamental dins del nostre projecte Erasmus+, com ja vam vorer en el procés d'elaboració dels logotips i mascotes a l'inici del projecte.
Per aquest motiu vam voler motivar, incentivar i potenciar la creativitat de tots i cadascun dels nostres alumnes amb la visita de Joan Turu.
Els xiquets de primària van poder gaudir al llarg de dos dies veient com amb un poc d'imaginació i treball cooperatiu es pot arribar a fer un preciós mural.


I el vam fer al corredor d'entrada de la nostra escola.












Amb aquest mural no sols hem volgut treballar la creativitat, sino també hem intentat remarcar la importància dels sentiments i els valors com la tolerància, el respecte, l'amistat, la felicitat... aspectes tots clarament imprescindibles per al correcte creixement personal dels nostres alumnes.




També tots aquells que van voler, pares, mares, mestres i xiquets,van poder gaudir d'una magnífica xarrada que Joan Turu ens va oferir per la vesprada a la casa de la cultura.







PER UNA EDUCACIÓ QUE NO S'OBLIDE DEL COR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada