dilluns, 26 de setembre de 2016

Benvinguda / Bienvenida

El col·legi públic Pou de la Muntanya de Dénia ha estat seleccionat per coordinar un projecte europeu Erasmus+, aprofitant els potencials educatius de quatre Ciutats Creatives de la Gastronomia declarades per la UNESCO: Östersund (2010), Bergen, Parma i Dénia (2015).
Aquesta particularitat les fa úniques a nivell europeu i obri un gran potencial educacional en aspectes relacionats amb hàbits saludables, nutrició saludable i treball interdisciplinar basat en productes locals, sostenibilitat, sector de producció, distribució, venda i consum del mateix producte.
La idea és desenvolupar un projecte a nivell europeu amb escoles de les quatre ciutats per a treballar tots aquests aspectes.
El colegio público Pou de la Muntanya de Dénia ha sido seleccionado para coordinar un proyecto europeo Erasmus+, aprovechando los potenciales educativos de cuatro Ciudades Creativas de la Gastronomía declaradas por la UNESCO: Östersund (2010), Bergen, Parma y Dénia (2015).
Esta peculiaridad las hace únicas a nivel europeo y abre un gran potencial educacional en aspectos relacionados con hábitos saludables, nutrición saludable y trabajo interdisciplinar basado en productos locales, sostenibilidad, sector de producción, distribución, venta y consumo del mismo producto.
La idea es desarrollar un proyecto a nivel europeo con colegios de las cuatro ciudades para trabajar estos aspectos.
Aquestes escoles són:                                           
Estos colegios son:
CEIP POU DE LA MUNTANYA DE DÉNIA

KALAND SKOLE DE BERGEN

   LUGNVIKSSKOLAN D'ÖSTERSUND

ISTITUTO COMPRENSIVO GIACOMO FERRARI DE PARMA

Anem a treballar junts, desenvolupant un projecte creatiu, multidisciplinar i inclusiu. Està dirigit a estudiants de 3 a 14 anys.
L’objectiu del projecte és la millora de les competències bàsiques de l’alumnat i l’aprenentatge amb metodologies innovadores, l’intercanvi de bones pràctiques i el treball cooperatiu a nivell europeu.
Aquest projecte inclou mobilitats entre els estudiants, reunions transnacionals i un ús més significatiu de les TIC.
Vamos a trabajar juntos, desarrollando un proyecto creativo, multidisciplinar y inclusivo. Está dirigido a estudiantes de 3 a 14 años.
El objetivo del proyecto es la mejora de las competencias básicas del alumnado y el aprendizaje con metodologías innovadoras, el intercambio de buenas prácticas y el trabajo cooperativo a nivel europeo.
Este proyecto incluye movilidades entre los estudiantes, reuniones transnacionales y un uso más significativo de las TIC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada