divendres, 15 de juny del 2018

Finalitzem el projecte Erasmus+ #TastingSchools

Aquesta setmana s’ha realitzat, al nostre col•legi, la darrera de les reunions transnacionals de coordinació del projecte Erasmus+ KA2 #TastingSchools. En ella participaven, junt a la nostra escola, mestres de la Kaland Skole de Bergen (Noruega), la Lugnviksskolan d’Östersund (Suècia) i l’Institut Giacomo Ferrari de Parma (Itàlia).
Deprés de dos anys de treball compartit, arriba el moment de finalitzar aquest interessantíssim projecte que ha estat cofinançat pel programa Erasmus+ de la Unió Europea. Durant aquest temps, hem desenvolupat quatre blocs temàtics: Let’s visit, Let’s cook, Let’s move i Art & Cooking, cadascun d’ells amb diversos apartats: investigació, visites a l’entorn i ús de noves tecnologies.
Durant la reunió celebrada a Dénia, hem avaluat la mobilitat d’estudiants i mestres, realitzada la setmana passada a la nostra ciutat, i hem estat treballant amb el llibret que recollirà exemples de tot el que hem treballat durant aquests mesos. També, hem aprofundit en l’informe final que s’ha d’elaborar per enviar a l’Agència Nacional Erasmus+.
El programa cultural de la setmana ha inclós l’apropament a la nostra cultura gastronòmica i a les singularitats de Dénia com a Ciutat Creativa de la Gastronomia declarada per la UNESCO.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada