divendres, 30 de març del 2018

27 de març: Dia Internacional de l'Esport

Tota una festa de l’esport i de la convivència. Així ha estat la celebració al nostre col·legi del Dia Internacional de l’Activitat Física i l’Esport, el dimarts, 27 de març. Els mestres d’Educació Física, Rafael Alcayde i Sergi Torres, van organitzar una completíssima jornada esportiva amb tots els  grups de Primària. També l’etapa d’Infantil, i gràcies a la col·laboració del corredor denier Franc Beneyto, va participar  d’aquesta jornada d’activitat física durant tot el matí.



Dues accions coordinades que van donar com a resultat una activitat global, amb els 440 alumnes del col·legi participant durant el matí d’una gran varietat d’activitats físiques i esport, donant importància als valors universals de la pau i la convivència que promou l’activitat esportiva. També, es va aprofitar l’activitat per enriquir el bloc Let’s move! del nostre projecte Erasmus+ #TastingSchools.

Ací el vídeo resum de la jornada: 




A fer esport! Let’s move!

Des de 2016, la Fundació Trinidad Alfonso impulsa la celebració en tots els col·legis de la Comunitat Valenciana del Dia Internacional de l’Activitat Física i l’Esport, que se celebra cada any el dia 6 d’abril. En la seua primera edició es va fer coincidint amb l’any olímpic i amb la col·laboració del Comité Olímpic Internacional. Un any després es va sumar la Generalitat Valenciana. Entre les tres entitats han aconseguit que els valors de l’esport arriben a més de 60.000 xiquets, xiquetes i joves de les tres províncies de la Comunitat Valenciana. Esta iniciativa consisteix en que, entre les 10 i les 12 del matí del dia 6 d’abril (aquest any el 27 de març), tots els xiquets, xiquetes i joves amb edats compreses entre els 6 i els 16 anys facen un extra d’activitat esportiva, a banda de les seues habituals classes d’Educació Física, i convertisquen els seus col·legis en una festa de l’esport i la convivència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada