dijous, 26 d’abril del 2018

Bergen: 4a transnacional - dia 26 d'abril

En aquest segon dia de reunió transnacional, hem abordat directament els detalls del llibret final que resumirà tot el treball del nostre projecte Erasmus+ #TastingSchools. 

Aquest llibret comptarà amb quatre capítols, un per cada bloc de treball del projecte, al qual se li sumarà un capítol introductori amb la presentació de cada ciutat i un capítol final amb el resum de les activitats comunes realitzades. 


El treball ha estat ben productiu i hem acordat el procés de traducció a les diferents llengües de cada escola, així com el procés de revisió dels diferents textos que hi publicarem. 

A migdia teníem la recepció que ens ha oferit l'alcaldesa de Bergen, Marte Mjøs Persen, amb qui hem pogut compartir taula i una conversa ben propera i agradable.



La vesprada ha estat dedicada a la visita guiada per la ciutat, a càrrec del nostre company de la Kaland Skole, Rune Kristiansen, qui ens ha apropat al Bryggen (el port de Bergen, amb una important activitat comercial), als carrers del casc històric i al mont Floyen, des d'on s'hi poden veure unes fantàstiques vistes de Bergen.  







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada