Divendres 12 de maig.
Pel matí, visitem la fàbrica del formatge. Allí ens expliquen i vegem el procés d'elaboració d'aquest i com, una vegada fet, podem valorar la seua qualitat.
El provem, i alguns de nosaltres en comprem un trosset per tal de portar-lo a Dénia.
Una vegada tornem a l'escola Anna Frank, ens donen temps per a esplai, i aprofitem per fer una cançó tots junts, que el mestre de Bergen, Christian, ens toca amb la guitarra.
A continuació, els ensenyem a suecs i noruecs alguns balls llatins que desconeixien.
A continuació, els ensenyem a suecs i noruecs alguns balls llatins que desconeixien.
Més tard, fem unes activitats esportives, i fem un ball que les alumnes de Noruega ens havien ensenyat a tots nosaltres.
Valorem tots junts en una enquesta com ens ha paregut la setmana , i els alumnes se'n van amb les famílies a preparar-se per al sopar d'acomiadament.
Moltes emocions es mesclen en aquests moments, quan vegem que va arribant a la fi.
Després d'un sopar on tots ens agraïm el fet d'haver-nos conegut i d'haver compartir estes experiències, arriba el dur moment d'acomiadar-se. De dir-nos adéu, o voler dir fins prompte.
Una experiència que ens ha enriquit a tots.
Alumnes, mestres i famílies omplim la motxilla de vivències que mai oblidarem.
Voldríem felicitar als coordinadors del projecte, Sergi i Blanca, pel seu gran treball.
I als alumnes (Ainhoa, Blanca, Dharma, Núria, Ferran i Mario) per haver demostrat ser unes grans personetes.
Per la nostra part, les mestres Eva i Andrea, hem donat el millor de nosaltres.
Erasmus#poudelamuntanya#tastingschools#openingminds
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada